Известие

Collapse
No announcement yet.

Прозрачно предпазно фолио за 159

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от DJraceman Покажи съобщение
    Уважаеми колеги давам малко пояснение по темата.

Както казах има направени вече китове които са изрязани предварително и пасват идеално на автомобила и не трябва да се реже и напасва по самата кола.

Кита включва: преден капак, ляв и десен калник, предна броня и страничните огледала.

Китове са направени от фолио Stone Shield на 3М за следните модели:

Алфа 159/159SW - цената е 440 лв. без ДДС с включен монтаж и консумативи
    Алфа Giulietta - цената е 440 лв. без ДДС с включен монтаж и консумативи
    Алфа Mito
    имат и за моделите на Fiat.

Гаранцията е 2 години.

Ако искате мога да ви дам контакти на компанията те са на пазара от 1993 година и са изключително сериозни.
    Това вече е друго,голяма си шматка,ма казвай кога ще си взимаш 159-ка,че нещо разбрах че Мицострошито не те кефи вече
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Кой е казал, че не ми харесва много си е добре впрочем се продава но това е друга тема. Какво ще кажеш за информацията добре ли е? Ще ти пусна допълнителна информация на Л.С.
      EX 156 1.6 TS

Comment

Публикувам детайлите на компанията ако някой би желал да ползва предлаганите от тях услуги: компанията се казва J&Jco адрес: бул. Цариградско шосе 123 телефон за контакт: 02 971 81 21 имат и сайт за информация: http://www.jandjco-bg.com

Надявам се информацията да е полезна на много колеги.

Хората са иключително сериозни и внимателни.
        EX 156 1.6 TS

Comment

По темата: днес измих колата перфектно и я закарах при застрахователите да си регистрирам следните щети.:
          1.Предна броня няколко точки от камъчета ,писаха ми за освежаване-боя.!
          2.Емблема предна-нова също ударена леко от камъче.
          3.Огледала няколко точки пак-за освежанане.
          4.прагове и около тях също за боядисване(освежаване) включително и около вратите където удрят камъчки от широките ни калници.
          5.Защитни лепенки на калника и вратите-нови.
          6.Заден капак -съвсем леко няколко люспи около емблемите-при обит за кражба-за боядисване.

Общо взето това е съвсем леки козметични забележки ,но ме дразнят и ще бъдат отстранени и колата ще се пастира цялата и за летния сезон червения цвят ще грее::ance:
          Та по въпроса със оригиналните защитни лепенки ми ги признаха и ще ми сложат нови след като освежат колата,от което съм абсолютно доволен като цяло.
          Компанията в която ми е застрахована колата е UNICA.
          Alfa romeo GTVex
          Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
          Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
          Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Много добре колега, браво, но по темата защитните лепенки на твоя автомобил са 4 броя общо а ние говорим за цял кит отпред където е най-рисковото за всеки автомобил. Мисля, че цената която тези хора предлагат е много добра...аз се поразрових и в UK същото нещо струва 400-450 паунда.
            Last edited by DJraceman; d.m.y г., 13:49.
            EX 156 1.6 TS

Comment

Много добре колега, браво, но по темата защитните лепенки на твоя автомобил са 4 броя общо а ние говорим за цял кит отпред където е най-рисковото за всеки автомобил. Мисля, че цената която тези хора предлагат е много добра...аз се поразрових и в UK същото нещо струва 400-450 паунда.
              Това ми е ясно колега просто изках да напиша мнението си тук в тази тема ,защото се връзва с нея ,а по принцип за напред и аз ще мисля за някакво защитно фолио поне за предницата защото всяка една драскоти от камък ме дразни
              Alfa romeo GTVex
              Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Ужас е с тия камъни а особено на тази хубава предница...трябва да се взимат необходимите мерки.
                EX 156 1.6 TS

Comment

Ужас е с тия камъни а особено на тази хубава предница...трябва да се взимат необходимите мерки.
                  дано не се счита за реклама, но поне на колегите от и около Варна може да им е от полза:

http://miro-folio.com/Gard-1.html
                  Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
                  Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
                  Lancia Ypsilon '02

Comment

Първоначално публикувано от KirilSol Покажи съобщение
                    дано не се счита за реклама, но поне на колегите от и около Варна може да им е от полза:

http://miro-folio.com/Gard-1.html
                    Аз определено ще ползвам услугите най вече за огледалата че всичко се лепи по тях и не се мие като се запечета в лака ,а червеното си е капризна боя.
                    Alfa romeo GTVex
                    Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Ползвал съм му ускугите, отлично си върши работата!
                      Range Rover Vogue 4.4
                      Rexton 270 cdi
                      Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
                      Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Едно такова фолио горе-долу колко време издържа и може ли да има някакви последици по боята отдолу след като се премахне ?
                        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '06

Comment

Процурата се прави на калниците, предна броня, капак, огледала, и струва 250 някъде. Може и само на отделни елементи.
                          Но човека ми каза, че ако боята не е оригиналната от завода, при махането му да се увреди боята...не гарантира.
                          Сам си реши дали е рентабилно...
                          sigpic
                          Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Working...
                          X